KA TITIAKI A RUHIA KI TE TANGATA KOREHI KI HAINA MAI I TE RAwhitiwhiti I TE 2027

MOSCOW, Hune 28 (Reuters) - Ka timata te Gazprom o Ruhia ki te kawe atu i te hau paipa paipa ki Haina mo te 10 piriona mita cubic (bcm) i te tau 2027, ko tana rangatira a Alexei Miller i korero ki tetahi huihuinga a-tau i te Paraire.
I kii ano ia ko te Power of Siberia pipeline ki Haina, i timata nga mahi i te mutunga o te 2019, ka eke ki tana kaha kua whakaritea mo te 38 bcm ia tau i te 2025.

a
b

Kei te ngana a Gazprom ki te whakanui i te kaweake hau ki Haina, me te kaha o te kaha i muri i tana kawe hau ki Uropi, i reira ka whakaputa i te rua hautoru o ana hua hoko hau, ka hinga i muri i te pakanga a Russia i Ukraine.
I te Hui-tanguru 2022, he ra noa i mua i te tuku a Ruhia i ana hoia ki Ukraine, ka whakaae a Beijing ki te hoko hau mai i te motu tawhiti ki te rawhiti o Russia o Sakhalin, ka haria ma te paipa hou puta noa i te Moana Hapani ki te kawanatanga o Heilongjiang o Haina.
He maha nga tau e korero ana a Ruhia mo te hanga i te paipa Power of Siberia-2 hei kawe i te 50 piriona mita mita o te hau maori ia tau mai i te rohe o Yamal i te raki o Russia ki Haina ma Mongolia.Ka rite tenei ki nga pukapuka o te paipa Nord Stream 1 e mangere nei i pakaru i nga pahū i te tau 2022 i whakamahia hei kawe i raro i te Moana Baltic.
Ko nga whiriwhiringa kaore ano kia oti i runga i nga rereketanga o nga take maha, ko te utu mo te hau.

(Na Vladimir Soldatkin te purongo; na Jason Neely raua ko Emelia Sithole-Matarise te whakatika)
Koinei nga korero mai i nga tuhinga taketake: NATURAL GAS WORLD


Wā tuku: Hūrae-09-2024